Rüyada ayağın olmadığını görmek

Rüyada ayağın olmadığını görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada ayağın olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin konuşmaları size bir uzaylıyla konuşuyormuş gibi bir etki yapsa da, belli başlı cümleler kendi içinde bir önem arz ediyor olabilir.

Rüyada ayağın olmadığını görmek işinde dar boğaza gireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulur.

Rüyada ayaklarının olmadığını görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına inanılır.

Rüyada ayağının olmadığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, bol nimete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada bir ayağının olmadığını görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakların olmadığını görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments