Rüyada ayağının olmadığını görmek

Rüyada ayağının olmadığını görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağının olmadığını gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada ayakların olmadığını görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına inanılır.

Rüyada ayaklarının olmadığını görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine inanılır.

Rüyada ayağın olmadığını görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada bir ayağının olmadığını görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Rüyada ayağının olmadığını görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments