Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, saygın biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını gördüyseniz:

  • Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek bir sıkıntıya girmeye, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına alamet eder.

Rüyada ayakların olmadığını görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada ayaklarının olmadığını görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işarettir.

Rüyada ayağın olmadığını görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerinin gelişme göstereceğine işarettir.

Rüyada ayağının olmadığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalettir.

Rüyada bir ayağının olmadığını görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına inanılır.

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments