Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Rüyada binanın çatısını görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bina çatısına çıkmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, hem itibar edineceğine işaret eder.

Rüyada binanın çatısında olmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bina çatısı görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada binanın çatısına çıkmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments