Rüyada bilekte dövme görmek

Rüyada bilekte dövme görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, kapanan kapıların açılacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilekte dövme gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Rüyada bilekte dövme görmek her daim bereketli işler yapacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada bileklerini görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına rivayet eder.

Rüyada bilekten bıçaklanmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilekten kan aldırmak işinin başından ayrılmayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilek kesilmesi görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments