Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek seyahatlere katılacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek saadetinin yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek ekmek kapılarının kapanacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilek kestiğini görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, araba alınacağına rivayet eder.

Rüyada bilek kırmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada bilek güreşi görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına inanılır.

Rüyada kendi bileklerini kesmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments