Rüyada bileklerini görmek

Rüyada bileklerini görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, olumsuz haberler alacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına işarettir.

Rüyada bileklerini gördüyseniz:

  • Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız.

Rüyada bileklerinin kanadığını görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada bilek kestiğini görmek şöhret elde edeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi bileklerini kesmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilekten ameliyat olmak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine işaret eder.

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bileklerini kesmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalettir.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada bilekte dövme görmek rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments