Rüyada bileklerini kestiğini görmek

Rüyada bileklerini kestiğini görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı kapılar açılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bileklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Şu an için daha iyi bir fikriniz olmasa da, boşa çıkan zaman daha iyi değerlendirebilir.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalettir.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada bilek kestiğini görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Rüyada bilek bükmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek tazeleneceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilekten bıçaklanmak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments