Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı sözlerinizle değil davranışlarınızla belli etmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada bilek kesilmesi görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileklerinin kesildiğini görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilek güreşi görmek kederden ve stresten kurtulacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işarettir.

Rüyada bilekten bıçaklanmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek haksızlığa uğrayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bileklerini kesmek ekonomik olarak zayıflayacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments