Rüyada bilekten kan aldırmak

Rüyada bilekten kan aldırmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, kazancının günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilekten kan aldırmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Rüyada bilekten kan aldırmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileklerinin kesildiğini görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine yorulur.

Rüyada bilek bükmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bilek öpmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilek kestiğini görmek bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bileklerini görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilekte altın bilezik görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilek kesmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, genç kimselere eğitim vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments