Rüyada bilek kesilmesi görmek

Rüyada bilek kesilmesi görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kazancının daha da artacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilek kesilmesi gördüyseniz:

  • Aile içi tartışmaların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada bilek kesilmesi görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işarettir.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada ayak bileklerinin kesildiğini görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalet eder.

Rüyada bilekte altın bilezik görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi bileklerini kesmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada bileklerini görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına rivayet eder.

Rüyada bileklerini kesmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments