Rüyada bileklik almak

Rüyada bileklik almak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, masumluğunu ispat edeceğine, maddi olanaklarının artacağına, moralinin yükseleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bileklik almak gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Rüyada bileklik satın almak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işarettir.

Rüyada altın yüzük bileklik görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, güzel günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada çelik bileklik görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak ailesinin de büyük olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına delalettir.

Rüyada gümüş bileklik görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet eder.

Rüyada kopan bileklik görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada hediye bileklik almak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bileklik kaybetmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments