Rüyada gümüş bileklik görmek

Rüyada gümüş bileklik görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçının.

Rüyada gümüş bileklik almak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik bulmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak hem hayatının kurtulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik görmek söylediklerinin çıkacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gümüş bileklik çalmak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işarettir.

Rüyada altın kolye bileklik görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments