Rüyada kopan bileklik görmek

Rüyada kopan bileklik görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, keyifli günler geçireceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kopan bileklik gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak işlerin yolunda gideceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik takmak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Rüyada bilekliğin koptuğunu görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine inanılır.

Rüyada altın yüzük bileklik görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Rüyada bileklik almak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik bulmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, duygularını açığa vuracağına işarettir.

Rüyada siyah bileklik görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments