Rüyada bileklik kaybetmek

Rüyada bileklik kaybetmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada bileklik kaybetmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Rüyada altın bileklik kaybetmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada bileklik kaybetmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Rüyada gümüş bileklik çalmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deri bileklik görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik almak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada siyah bileklik görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına işarettir.

Rüyada taşlı bileklik görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı bileklik görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments