Rüyada bileklik satın almak

Rüyada bileklik satın almak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına tabir olunur.

Rüyada bileklik satın almak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir.

Rüyada bileklik satın almak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada altın bileklik satın almak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada birinden bileklik hediye almak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işaret eder.

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada boncuktan bileklik görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına delalettir.

Rüyada kolunda bileklik görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada birine bileklik takmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, belalara denk gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bileklik ve yüzük görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments