Rüyada gümüş bileklik hediye almak

Rüyada gümüş bileklik hediye almak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak gördüyseniz:

  • Sürekli yeni şeyler denemek aslında cazip gibi görünse de, bazı kişilere itici gelebilir.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, onlardan fayda göreceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş bileklik çalmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına yorulur.

Rüyada gümüş bileklik almak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada gümüş bileklik bulmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bileklik görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada bileklik hediye etmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada hediye bileklik almak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments