Rüyada bileğini kesmek

Rüyada bileğini kesmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada bileği kesmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada başkasının bileğini kesmek mutlu bir evliliğe, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayak bileğini kesmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine inanılır.

Rüyada bileğini kesmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada sol bileğini kesmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada el bileğini kesmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada kendi bileğini kesmek saygınlık elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments