Rüyada sol bileğini kesmek

Rüyada sol bileğini kesmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, kötü gününü de paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada sol bileğini kesmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kazancını artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bileği kesmek zorluk ve zahmete düşeceğine, memur ise terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi bileğini kesmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğini kesmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine yorulur.

Rüyada bileğini kesmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el bileğini kesmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bileğini kesmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments