Rüyada kendi bileğini kesmek

Rüyada kendi bileğini kesmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, zorlukların bir anda biteceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kendi bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Kafanız fantazilerle dolu olabilir diğer konular size sıkıcı gelebilir.

Rüyada bileği kesmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin bileğini kesmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi bileğini kesmek önemli bir şahsiyet olacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada ayak bileğini kesmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının bileğini kesmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, parasız günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sol bileğini kesmek işlerinin rast gideceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada el bileğini kesmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments