Rüyada bileği kesmek

Rüyada bileği kesmek çok güzel adımlar atılacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada bileği kesmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya ticari başlıkları ilgilendiren konularda hoş denebilecek gelişmeler olabilir.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada el bileğini kesmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, hayatının tamamen altüst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğini kesmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi bileğini kesmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol bileğini kesmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine işarettir.

Rüyada birinin bileğini kesmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bileğini kesmek derde ve kedere düşeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bileğini kesmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments