Rüyada başkasının bileğini kesmek

Rüyada başkasının bileğini kesmek mutlu olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, onlara değer vereceğine işarettir.

Rüyada başkasının bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bileği kesmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bileğini kesmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada el bileğini kesmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi bileğini kesmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğini kesmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada başkasının bileğini kesmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada bileğini kesmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments