Rüyada bıçakla bileğini kesmek

Rüyada bıçakla bileğini kesmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu adımlar atmak istiyorsanız harekete geçmelisiniz.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada bileğinden bıçaklanmak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bileğini kesmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kendi bileğini kesmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine delalet eder.

Rüyada ayak bileğini kesmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada el bileğini kesmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet eder.

Rüyada birinin bileğini kesmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, evlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada bileğini kesmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments