Rüyada yeri sildiğini görmek

Rüyada yeri sildiğini görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada yeri sildiğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin fabrika ayarlarının yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada bir yerleri silmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeri silmek çok sayıda borca gireceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yerleri silmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri silmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bezle yer silmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yer silmek rızkının çoğalacağına, kime gideceğine delalettir.

Rüyada evde yerleri silmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments