Rüyada yer bezi görmek

Rüyada yer bezi görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, zorlukların biteceğine, birçok dertle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada yer bezi gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada yer bezi görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bezle yer silmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aybaşı bezi görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sofra bezi sermek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulur.

Rüyada sofra bezi çırpmak iş hayatında değişiklik yapacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada adet bezini yıkamak girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bebek bezinde kaka görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, önemli bir lider haline geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments