Rüyada evin yerlerini silmek

Rüyada evin yerlerini silmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada evin yerlerini silmek gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada evin yerlerini silmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeri silmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerleri silmek elinin döneceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bezle yer silmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada yer silmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeri sildiğini görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına işarettir.

Rüyada bir yeri silmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments