Rüyada yüzde susam görmek

Rüyada yüzde susam görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine delalet eder.

Rüyada yüzde susam gördüyseniz:

  • Aniden biryere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada yüzde susam görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş susam yemek ele geçecek haram mal ve paraya, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada susam almak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada simit ve susam görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada simit susamı görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sarı susam görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah susam görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, ailenin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde susam görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments