Rüyada yeşil susam görmek

Rüyada yeşil susam görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil susam gördüyseniz:

  • Sanki birilerinin sırtınızdan bir takım oyunlar çevirdiğini düşünüyorsunuz.

Rüyada yeşil susam görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalettir.

Rüyada susamış köpek görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sağlığının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simit ve susam görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalettir.

Rüyada susamış birine su vermek fırsatların heba edileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada susam almak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada susamlı simit görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada susamlı simit almak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada susamlı simit yemek adım adım başarıya ulaşılacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments