Rüyada simit susamı görmek

Rüyada simit susamı görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, isabetli adımlar atılacağına, daha güçlü hale geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada simit susamı gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya dış görünüşünüzde yapmanız gereken değişiklikler var.

Rüyada simit susamı görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada susamlı simit almak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalettir.

Rüyada susamlı simit görmek yaptığı hataları düzelteceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada susamlı simit yemek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simit ve susam görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde susam görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah susam görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işarettir.

Rüyada beyaz susam görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments