Rüyada beyaz soğan görmek

Rüyada beyaz soğan görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz soğan gördüyseniz:

  • Kullanacağınız dile önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada beyaz soğan görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru beyaz soğan görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada beyaz soğan yemek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yeşil soğan verdiğini görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden soğan almak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada soğanı toprağa gömmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalettir.

Rüyada ağzı soğan kokmak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments