Rüyada soğanı toprağa gömmek

Rüyada soğanı toprağa gömmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kısmet alacağına, büyük bir makama geleceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, makamından olacağına işarettir.

Rüyada soğanı toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Rüyada toprağa soğan gömmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğanı toprağa gömmek bütçesinin küçüleceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağa bebek gömmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı toprağa gömmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine yorulur.

Rüyada toprağa ekmek gömmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu toprağa gömmek ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa yumurta gömmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa kitap gömmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments