Rüyada ölüden soğan almak

Rüyada ölüden soğan almak eşi ile problemler yaşayacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada ölüden soğan almak gördüyseniz:

  • Herkes kendi fikrinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada ölüden soğan almak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye soğan vermek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yeşil soğan vermek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ekmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze soğan toplamak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, tecrübe sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yeşil soğan satmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan çekmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, daha büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan bahçesi görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments