Rüyada beyaz kuru soğan görmek

Rüyada beyaz kuru soğan görmek büyük borçlar alınacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, neşesinin yerine geleceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, mali krize gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kuru soğan gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru beyaz soğan görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada çok kuru soğan görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan satmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kuru soğan görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına işaret eder.

Rüyada bahçeden kuru soğan toplamak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına delalettir.

Rüyada birinden kuru soğan almak iyiliklerden yüz çevirmeye, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments