Rüyada ağzı soğan kokmak

Rüyada ağzı soğan kokmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, insanları kandıracağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Rüyada ağzı soğan kokmak gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmeseniz de, karşı taraf fazlasıyla gayret göstereceğe benziyor.

Rüyada ağzı soğan kokmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada soğan kokmak ayıplı yolara sapacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ağız kokmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları kokmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nefesi kokmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada güzel kokmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalettir.

Rüyada mis gibi kokmak hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada çiş kokmak sorunlarını halletmeyi başaracağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments