Rüyada kuru beyaz soğan görmek

Rüyada kuru beyaz soğan görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kuru beyaz soğan gördüyseniz:

  • Belli esaslarında yapılacak değişiklikler, bazı anlaşma veya düzenlemelerin rahatlamasını sağlayabilir.

Rüyada kuru beyaz soğan görmek kendisine şifa olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Rüyada kuru soğan ekmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kuru soğan almak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kuru soğan satmak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, maddi olarak zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru soğan rendelemek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada pişmiş kuru soğan görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada birinden kuru soğan almak bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments