Rüyada beyaz güvercin tutmak

Rüyada beyaz güvercin tutmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, rütbesinin yükseleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercin tutmak gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı davranmanız durumunda borçlanmanız gerekebilir.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz güvercin tutmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına işarettir.

Rüyada güvercini elinde tutmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin tutmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yabani güvercin tutmak büyük zararlara uğrayacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada elinde güvercin tutmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin elde tutmak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, günahlara delalet etmektedir.

Rüyada güvercini tutmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments