Rüyada yabani güvercin tutmak

Rüyada yabani güvercin tutmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, önemli kararlar alınacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yabani güvercin tutmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri somut olarak görmeye ihtiyacınız var.

Rüyada yabani güvercin tutmak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yabani güvercin görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada yabani güvercin avlamak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yabani gül görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada yabani hayvan görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabani atlar görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabani böğürtlen görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalettir.

Rüyada yabani ördek avlamak kazançlı adımlar atılacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments