Rüyada güvercin tutmak

Rüyada güvercin tutmak yüzünün eskisi gibi güleceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada güvercin tutmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz bir randevu, plan ya da düzenleme yavaş yavaş şekillenmeye başlayabilir.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, dirliğin bozulabileceğine yorulur.

Rüyada güvercin tutmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Rüyada elinde güvercin tutmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada güvercini tutmak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin elde tutmak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada yabani güvercin tutmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz güvercin tutmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada güvercini elinde tutmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments