Rüyada güvercin elde tutmak

Rüyada güvercin elde tutmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, rızkın artacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin elde tutmak gördüyseniz:

  • Bekarsanız, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada güvercin elde tutmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabıyı elde tutmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada elde tutmak sorunların birdenbire daha da artacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına delalet eder.

Rüyada elde kuran tutmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde balık tutmak maddi gücünün artacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada yılanı elde tutmak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada elde bıçak tutmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments