Rüyada güvercini tutmak

Rüyada güvercini tutmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, lüksünün artacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, ekmek bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercini tutmak gördüyseniz:

  • Bir taşınma da gerçekleşebilir.

Rüyada beyaz güvercin tutmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet eder.

Rüyada güvercini tutmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin elde tutmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada güvercini elinde tutmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yabani güvercin tutmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına delalet eder.

Rüyada güvercin tutmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına delalet eder.

Rüyada elinde güvercin tutmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments