Rüyada elinde güvercin tutmak

Rüyada elinde güvercin tutmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet eder.

Rüyada elinde güvercin tutmak gördüyseniz:

  • Ne yapmak istiyorsanız onu yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak kısmetlerini de göremeyeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde güvercin tutmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercini elinde tutmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yabani güvercin tutmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercini tutmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine inanılır.

Rüyada güvercin elde tutmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin tutmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada beyaz güvercin tutmak iyi bir kariyer edineceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments