Rüyada beyaz boğa yılanı görmek

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada beyaz boğa yılanı gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek farklı kişilerle tanışacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına işaret eder.

Rüyada boğa yılan görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına inanılır.

Rüyada boğa yılanı görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet eder.

Rüyada boğa yılanları görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına delalettir.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments