Rüyada boğa yılanı görmek

Rüyada boğa yılanı görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, büyük bir makama geleceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada boğa yılanı gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz yönün farkındasınız.

Rüyada boğa yılan görmek dertlerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine yorulur.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işaret eder.

Rüyada boğarak yılan öldürmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğa yılanı görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına işarettir.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına işarettir.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek hasadının tarlasında kalacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments