Rüyada boğa yılan görmek

Rüyada boğa yılan görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalet eder.

Rüyada boğa yılan gördüyseniz:

  • Sizi mantıksızca şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine alamet eder.

Rüyada boğa yılanı görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret eder.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğa yılanları görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments