Rüyada siyah boğa yılanı görmek

Rüyada siyah boğa yılanı görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hastalıkların biteceğine, kişinin geri planda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah boğa yılanı gördüyseniz:

  • Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak veya çözüm üretmek zor olabilir.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah boğaya binmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına delalet eder.

Rüyada siyah boğalar görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet eder.

Rüyada siyah büyük boğa görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Rüyada siyah boğa kesmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah boğa görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments