Rüyada yeşil boğa yılanı görmek

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, hayırlı kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada yeşil boğa yılanı gördüyseniz:

  • Gelir gider dengesini iyi ayarlamakta fayda var.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına yorulur.

Rüyada boğa yılan görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğarak yılan öldürmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Rüyada boğa yılanı görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments