Rüyada boğa yılanları görmek

Rüyada boğa yılanları görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, kendini toparlayamayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, ayıplı yolara sapacağına inanılır.

Rüyada boğa yılanları gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğarak yılan öldürmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına işaret eder.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına inanılır.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet eder.

Rüyada boğa yılan görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments