Rüyada sarı boğa yılanı görmek

Rüyada sarı boğa yılanı görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sarı boğa yılanı gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, tatsızlık olacağına alamet eder.

Rüyada sarı boğa görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğa yılan görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada boğarak yılan öldürmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada boğa yılanları görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, kolaylığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments