Rüyada beyaz bebek beşiği görmek

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, fakirliğinin biteceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, planlı ve programlı davranacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz bebek beşiği gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz beşik görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beşik içinde bebek görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada bebek beşiği görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada boş bebek beşiği görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına delalettir.

Rüyada bebek ve beşik görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada ikiz bebek beşiği görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet eder.

Rüyada bebek beşiği bakmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments