Rüyada boş bebek beşiği görmek

Rüyada boş bebek beşiği görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada boş bebek beşiği gördüyseniz:

  • Çekingen tarafınızı geri plana itmelisiniz.

Rüyada boş bebek beşiği görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, anlaşmalardan cayılacağına tabir olunur.

Rüyada tahta boş beşik görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada içi boş beşik görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş beşik sallamak helal ekmek yiyeceğine, kötü yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada boş demir beşik görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada boş pembe beşik görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş tahta beşik görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments